Eşti aici

Modificarea Codului Audiovizualului, în discuție la clubul de presă

10 Martie 2016
1358 de afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) vă invită, pe 17 martie,  la o nouă ședință a Clubului de Presă, intitulat „Modificarea Codului Audiovizualului: mimăm reforme sau reducem concentrarea?”. Evenimentul se desfășoară cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională(USAID) în cadrul proiectului FHI 360 ”Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă”.
Subiectul va fi abordat în contextul lipsei de transparență și de încălcare a procedurilor legislative în cazul modificării Codului Audiovizualului. Reamintim că proiectul de lege privind modificarea și completarea Codului audiovizualului a fost votat la 26 februarie 2016, în 2 lecturi, la doar 9 zile după ce a fost înregistrat ca inițiativă legislativă.

Ședința Clubului de presă va avea loc pe 17 martie, cu începere de la ora 16.00, pe adresa: str. București 68 (restaurant Eli – Pili).

La eveniment sunt așteptați jurnalişti, reprezentanți ai societății civile, studenți, profesioniști din diverse domenii, a căror activitate are tangență cu tema discutată.
Participanților din teritoriu le vor fi rambursate cheltuielile pentru călătorie. Vă rugăm să confirmaţi participarea dvs. până la 15 martie, ora 12:00, la adresa electronică: coordonator@ijc.md sau info@ijc.md sau la numărul de telefon: 022 213 652. 
Persoana de contact: Liliana Croitor, asistentă proiecte, Departamentul Instruire şi Comunicare, CJI.
 
Acest club de presă este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.