Eşti aici

O nouă lansare marca CJI: „COOL ETICA”- un joc pentru jurnaliști

29 Iunie 2017
4139 de afişări
Lucrezi la radio, televiziune, presă scrisă sau presa online? Folosești imagini în activitatea ta?  Scrii știri din diverse domenii? Vrei să știi cât de COOL ești în tot ceea ce faci? Atunci jocul nostru îți va fi pe plac!

Centrul pentru Jurnalism Independent, lansează joi, 29 iunie, jocul „COOL ETICA”. Te provocăm să afli cât de bine cunoști normele etice de care trebuie să se conducă jurnaliștii.

COOL ETICA include patru  etape: TESTUL MATE, TESTUL FOTO, TESTUL DE COMPORTAMENT ȘI TESTUL PRACTIC.

COOL ETICApoate fi accesat pe www.media-azi.md și are scopul de a promova etica jurnalistică. Jocul urmează să pună la încercare jurnaliștii în diferite situații  și le propune să aleagă variantele corecte de răspuns.

Cei care vor promova sută la sută jocul vor avea posibilitatea să primească o diplomă personalizată pe care o vor putea descărca sau distribui pe Facebook.

Primii 20 care vor intra în posesia acestei diplome vor fi premiați de către CJI.

Vrei să afli cât ești de COOL? Accesează „COOL ETICA” și demonstrează că ești cel mai bun!

______________
Acest joc este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziţia USAID sau a Guvernului SUA.