Eşti aici

Oportunități de angajare, oferite de ZdG

15 Mai 2014
3153 de afişări

Manager de oficiu

Ziarul de Gardă angajează manager de oficiu.

Responsabilităţi de bază: managementul proiectelor de finanţare; managementul activităţilor de promovare; management distribuţiei.

Abilităţi necesare: Cunoaşterea profundă a limbii române; cunoaşterea avansată a limbii engleze; experienţă de muncă în domeniu; operativitatea, inteligenţă, acurateţea vor fi apreciate.

Persoanele interesate sunt încurajate să expedieze CV şi o scurtă scrisoare de intenţie la adresa de e-mail: ziardegarda@gmail.com până la data de 30 mai 2014, cu specificarea „manager oficiu”.

Reporter pentru pagina web

Ziarul de Gardă angajează reporter pentru pagina web.

Responsabilităţi de bază: scrierea ştirilor şi redactarea ştirilor; realizarea foto-reportajelor, a video-reportajelor, plasarea pe pagina web a materialelor, inclusiv foto, video, audio.

Abilităţi necesare: abilităţi reportericeşti, cunoaşterea profundă a limbii române, cunoaşterea limbii engleze va fi un avantaj. Operativitatea, inteligenţă, acurateţea, vor fi apreciate.

Persoanele interesate sunt încurajate să expedieze CV şi o scurtă scrisoare de intenţie la adresa de e-mail: până la data de 30 mai 2014, cu specificarea „reporter web”.

Sursa: Ziarul de Gardă