Eşti aici

Premiul ADAMI Media anunță un apel pentru materiale video

14 Septembrie 2021
314 afişări
Premiul ADAMI Media pentru diversitatea culturală din Europa de Est anunță un apel pentru materiale video care se află în etapa de producție și care abordează diversitatea culturală.

Cererile sunt acceptate de la producătorii din cele șase țări ale Parteneriatului estic. 

Sunt acceptate filme documentare de lung și scurt metraj, reportaje de știri, videoclipuri web și emisiuni TV. Dacă aveți un proiect video și vreți să-l promovați, dacă este important pentru dvs. să vă promovați ideile, dacă doriți să câștigați un premiu bănesc sau să găsiți un potențial coproducător sau investitor - trimiteți proiectul la Premiul ADAMI Media Competition - Promovarea proiectului.
 
Cei selectați vor participa la un show televizat, care va fi transmis pe canalele publice de televiziune din țările Parteneriatului estic.
Înregistrarea cererilor începe pe 6 septembrie, termenul limită este 27 septembrie.

Un juriu internațional va selecta pentru etapa finală opt proiecte. Nominații vor fi anunțați pe 25 octombrie 2021. Emisiunea TV va fi difuzată pe 10 decembrie la ora 20:00 Georgian Standard Time (GET) la radiodifuzorul public din Georgia din Tbilisi. La finalul spectacolului, vor fi anunțate două proiecte câștigătoare. Unul dintre ele va fi stabilit de membrii juriului din studio, al doilea câștigător va fi stabilit pe baza numărului de voturi online.

Votarea va începe pe 1 noiembrie pe site-ul ADAMI Media Prize.
Pentru mai multe informații, aici: