Eşti aici

Premiul USMF ”Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, 2014

30 Aprilie 2014
2689 de afişări
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova lansează concursul Premiul USMF ”Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, 2014.

Scopul concursului este de a promova imaginea instituției, prin apariția în mass-media a materialelor despre cele mai importante evenimente din viața universitară.

La concurs pot participa jurnaliști profesioniști, care activează pe piața mediatică din țară şi studenți ai facultăților de jurnalism din Republica Moldova.

Materiale eligibile: articole scrise, electronice și audiovizuale, care abordează diferite genuri jurnalistice (reportaj, interviu, știre, talk-show, anchetă, documentar ș.a.).

La finalul concursului, trei cei mai activi jurnaliști vor primi trofee și premii bănești, valoarea lor netă fiind de 5000, 3000 și, respectiv, 2000 de lei. Toți participanții vor primi diplome.

Doritorii de a se înscrie în concurs vor completa formularul de participare și vor expedia dosarul cu materiale (la relatiipublice@usmf.md) până la 1 decembrie 2014, ora 16:00.

Ceremonia de premiere va avea loc în luna decembrie. La eveniment vor fi invitați toți participanții înscriși în concurs.

Mai multe detalii cu privire la condițiile de participare și criteriile de evaluare găsiți în Regulamentul cu privire la organizarea și desfășurarea concursului Premiul USMF “Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, 2014. Informaţia este disponibilă la linkul www.relatiipublice.usmf.md).