Eşti aici

Rezultatele concursului de selectare a autorilor pentru producerea pachetelor multimedia „Vecinii”

15 Iunie 2017
2315 afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) a desemnat câștigătorii concursului de selectare a autorilor de pachete multimedia regionale ”Vecinii”, care vor fi realizate în cadrul proiectului “Consolidarea independenței în mediile de comunicare din Moldova, Georgia și Ucraina”.

În urma procesului de evaluare a dosarelor, juriul a selectat următorii câștigători: 

Dosarele depuse la concurs au fost evaluate în baza următoarelor criterii: gradul de profesionalism al echipei, calitatea portofoliului, originalitatea conceptelor propuse, și bugetul rezonabil pentru realizarea lucrărilor.

Din juriu au făcut parte Sorina Ștefârță, directoare, Școala de Studii Avansate în Jurnalism; Petru Macovei, director executiv, Asociației Presei Independente (API); Diana Răileanu, jurnalistă, Radio Europa Liberă, Dumitru Lazur, jurnalist, RISE Moldova, Angela Sîrbu, directoare de proiect, Internews.

Pentru realizarea materialelor multimedia, jurnaliștii vor avea la dispoziție 3 luni și vor merge în vizite de documentare în Ucraina și Georgia. În total, în cadrul proiectului vor fi realizate 6 pachete multimedia regionale la care vor lucra echipe de jurnaliști din Moldova, Ucraina și Georgia.

Consolidarea independenței în mediile de comunicare din Moldova, Ucraina și Georgia” este un proiect al Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) din Moldova și Internews care se desfășoară în perioada septembrie 2016 - mai 2018.