Eşti aici

Stagieri plătite pentru specialiști IT în instituții media

09 Decembrie 2015
4321 de afişări

Centrul pentru Jurnalism Independent și Internews anunță un concurs de selectare a trei specialiști IT pentru o stagiere de cinci luni la câte o instituție media parteneră în cadrul proiectului Consolidarea Independenței în Mediile de Comunicare.
 
Specialiștii IT care doresc să câștige mai multă experiență în lucrul cu instituții media, se pot înscrie în competiția pentru câștigarea unor burse în valoare de 1200 de dolari (impozabili).
 
Programul își propune să sprijine presa independentă în realizarea unui produs informational de calitate înaltă, care respectă standardele jurnalistice și implică cetățenii în abordarea unor probleme de interes public. Asistență tehnică pentru îmbunătățirea platformelor web și altor proiecte online va putea fi oferită online, de la distanță.
 
Condiții pentru înregistrare:
Minimum 1 an de experiență în IT.
Confirmarea disponibilității de a lucra cu instituția media (ex. Ore/zi, zile/săptămână).

Disponibilitatea de a călători în afara Chișinăului (dacă e nevoie).

Capacitatea demonstrată în implementarea proiectelor într-o perioadă limitată de timp constituie un avantaj (vă rugăm să prezentați exemple de proiecte/aplicații dezvoltate în perioade de 3-5 luni). 

Bursele oferite vor avea o valoare totală de 1200 de dolari impozabili, pentru produsele online dezvoltate într-o perioadă de cinci luni.
Toate persoanele interesate în participarea la acest program trebuie să trimită CV-ul până la 23 decembrie, la adresa coordonator@ijc.md . Persoana de contact: Rodica Catareu, coordonatoare de programe CJI, telefon: 234236.