Eşti aici

Training şi concurs pentru jurnaliștii de pe ambele maluri ale Nistrului

21 Mai 2014
2825 de afişări
Centrul Media din Tiraspol şi Asociaţia Presei Independente (API) anunţă selectarea jurnaliştilor de pe ambele maluri ale Nistrului pentru participarea la un training de două zile la tema investigaţiilor jurnalistice. Cursul este organizat pentru a instrui jurnaliştii în scrierea materialelor de investigaţie şi a articolelor cu elemente de investigaţie la temele sociale şi drepturile omului.

Pentru participanţii la training va fi organizat un concurs privind realizarea unor materiale tematice în echipe de doi jurnalişti de pe ambele maluri ale Nistrului. Juriul concursului va selecta patru echipe câştigătoare, care vor participa la o vizită de studiu în Estonia. Ulterior, va fi organizat încă un concurs similar, iar câştigătorii vor fi premiaţi cu echipament tehnic.

Trainingul va avea loc la 14-15 iunie 2014 (locul desfăşurării va fi anunţat suplimentar). Trainingul va fi în limba rusă, iar candidaţii trebuie să completeze formularul anexat şi să-l trimită, împreună cu CV-ul şi 2-3 materiale de autor (investigaţii sau articole de analiză cu elemente de investigaţie), la adresa de email: ion.mazur@api.md.

Data-limită de înscriere la training: 5 iunie 2014, ora 15:00.

Atenţie! Numărul de participanţi la training este limitat, API urmând să selecteze 8 persoane în baza formularelor depuse şi a calităţii materialelor prezentate.
 

Formular de înscriere
Informaţii despre training şi concursuri

Mai multe informaţii despre program puteţi afla din materialul anexat sau la numărul de telefon 022 220996 (persoană de contact: Ion Mazur).

Trainingul are loc în cadrul proiectului „Jurnaliştii de pe ambele maluri ale Nistrului pentru democraţie şi colaborare”, realizat cu suportul Programului "“Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de către Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de către Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova.

Sursa: http://www.api.md
Sursa foto: http://www.intrepid-geophysics.com