Eşti aici

Training pentru jurnalişti: Modalităţi de reflectare a tematicii forestiere

28 Mai 2014
2917 afişări

Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) anunță un concurs de selectare a participanților la un training privind modalităţile de reflectare a tematicii forestiere.

Scopul trainingului este de a consolida capacitățile jurnaliștilor din Republica Moldova, în vederea sporirii calității materialelor ce vizează tematicile forestiere.

Instruirea se va desfășura în perioada 13-14 iunie 2014 și va fi moderată de experți naţionali. Participanții vor combina aspectele teoretice şi practice cu vizitele pe teren şi intervievarea responsabililor din domeniu.

Pentru participanţii la training va fi organizat un concurs al materialelor jurnalistice. Vor fi acordate premii la categoriile: presa scrisă, radio, TV, on-line.

Criterii de participare:

  • Experiență și abilități în realizarea materialelor jurnalistice;
  • Afilierea sau cooperarea cu o instituție media din Republica Moldova.
  • Posibilitatea de a participa la cele 2 zile de curs, în afara Chișinăului - Rezervaţia „Plaiul Fagului”.
  • Dorinţa de a realiza materiale la tematica forestieră.

Cheltuielile pentru cazare, alimentare și transport sunt acoperite de organizatori.

Doritorii de a participa la cursul de instruire trebuie să completeze FORMULARUL DE PARTICIPARE şi să îl expedieze împreună cu CV-ul şi un material jurnalistic de autor ce abordează tematica forestieră (dacă există).

Dosarele vor fi transmise până la 8 iunie 2014 pe adresa ajmtem@yahoo.com sau str. S. Lazo 13, mun. Chișinău, Republica Moldova, MD-2004.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 022237149, 076770061, Lilia Curchi, director executiv AJMTEM
Training-ul se desfăşoară în cadrul proiectului ENPI FLEG 2, coordonatori fiind Banca Mondială, IUCN, WWF, finanțat de către Comisia Europeană.

Sursa: http://ecopresa.md