Eşti aici

Training pentru jurnaliști și bloggeri la tematica: ”Elemente terapeutice în prezentarea știrilor cu privire la suicid”

12 Mai 2014
2735 de afişări
În cadrul Proiectului Media ”Spargerea tăcerii în jurul suicidelor”, susținut de către Ambasada SUA în R. Moldova,  AO ”Altruism” organizează un training interactiv pentru jurnaliștii și bloggerii interesați de dezvoltarea personală și cunoașterea practicilor internaționale în prezentarea știrilor care vizează subiectul suicidului.

Tematica trainingului:

  • Inteligența emoțională în serviciul știrilor de succes.
  • Cunoașterea de sine în funcţie de instrumentele psihologice.
  • Practicile internaționale în domeniul prezentării știrilor care vizează subiectul suicidului.
  • Prezentarea ghidului pentru media – practici şi metode internaţionale de informare a publicului larg pe subiectul suicidului.
  • Lansarea concursului pentru jurnalişi și bloggeri ”Premiului Național pentru Inteligență Emoțională în Prezentarea Reportajelor”.
  • Exerciții practice.
Trainingul va avea loc pe data de 6 și 7 iunie (la o bază turistică în afara mun. Chișinău) și va fi ţinut de către experții Centrului de promovare a valorii vieții ”Mirt” din cadrul AO ”Altruism”, psihologi și jurnaliști. Participarea la training este gratuită.

Formularul de participare trebuie completat și transmis până la data de 28 mai. Participanții selectați vor fi anunțați în data de 30 mai.
Mai multe detalii despre activitatea în prevenirea suicidului aflați pe www.pentruviata.md, www.mirt.md. Persoana de contact – Liuba Ceban, liuba.ceban@pentruviata.md, 069379000

Sursa text și foto: http://mirt.md