You are here

Rockit Regional Digital Communication Summit

25 January 2016
4197 reads

În perioada  5, 6 februarie, la Chișinău va avea loc Rockit Regional Digital Communication Summit - prima și cea mai mare conferință de comunicare digitală pentru ţările Europei de Est. Evenimentul este dedicat profesioniștilor care sunt interesați în aplicarea celor mai inovative instrumentele digitale în activitatea pe care o desfășoară. Participanții la conferință vor avea ocazia să învețe direct de la experții în industria digitală mondială, vor putea prelua idei și se vor inspira pentru a-și dezvolta afacerea și cariera, totodată, vor avea ocazia să interacționeze cu alți experți în domeniu pentru a-și găsi parteneri de afaceri, mentori sau clienți.
 
La eveniment sunt așteptați peste 500 de participanți, 24 de speakeri și 50 de oaspeți internaționali din 17 țări, care vor discuta și dezbate cele mai bune practici și ultimele strategii în comunicarea digitală.
Lista completă a speakerilor poate fi accesată aici.
 
Rockit Awards
Prima zi a conferinței va culmina cu Rockit Awards – ceremonia în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune campanii de publicitate online care au marcat Internetul în perioada 1 ianuarie 2014 - 31 ianuarie 2016. Cele 5 categorii de nominalizări sunt:
1)      Best Use of Social Media
2)      Best Digital Campaign
3)      Best Mobile App
4)      Best Video
5)      Best Website
 
Rockit Startups
În cea de-a doua zi a conferinței vor fi premiate cele mai creative idei de Startup în domeniul online. Dosarele de participare vor fi examinate de un grup de experţi antreprenori şi investitori locali şi internaţionali, care vor desemna ulterior câştigătorii. Premiul mare va consta dintr-o sumă de bani și accesul la un program de accelerare, plus servicii gratuite de business, acces la mentori, networking cu comunitatea de startup-eri, dar şi multe alte oportunităţi. 

Bilete pot fi procurate aici.

Mai multe detalii despre eveniment, pot fi găsite pe site-ul oficial conference.rockit.md şi pagina evenimentului pe facebook Rockit Digital Communication Summit.

Sursa foto: http://conference.rockit.md/