Eşti aici

Publika TV are o nouă grilă de programe și o nouă grafică

29 Octombrie 2013
1409 afişări

Postul Publika TV a anunțat, la începutul acestei săptămâni, că lansează o nouă grilă de programe și o nouă grafică. De asemenea, Publika lansează o campanie media dedicată summit-ului de la Vilnius din 28-29 noiembrie, se arată pe site-ul instituției.

"Începând de luni, 28 octombrie, Publika aduce o nouă schimbare. E vorba de o nouă grilă, dar şi de o nouă grafică pentru a da şi mai mult dinamism, şi mai multă imagine la televizor. Vor apărea unele emisiuni care au fost într-o pauză, dar şi altele noi", a declarat redactorul-şef al Publika TV, Oleg Cristal.

Realizatorul TV Alexei Lungu revine cu principalul talk-show politic al postului. "Vom fi la fel de serioşi, vom avea invitaţi tari care vor face o analiză foarte bună la tot ce se întâmplă pe arena politică. (…) Vom fi mult mai dinamici, vom aborda toate subiectele importante ale zilei", a spus Lungu.

De asemenea, Rita Ursalovschi, care a devenit recent membră a echipei Publika, va avea o emisiune de dezbateri. În plus, Publika News o alătură pe Stela Mikșanski lui Dorin Țurcanu. Știrile de la ora 18.00 vor fi prezentate de Ecaterina Caminskaia, iar jurnalul de la 19.00 de Natașa Mdvedev.