Eşti aici

Presa din Moldova primește premiul ”Jurnalist European”

02 Decembrie 2013
1308 afişări

Forumul Internaţional al Jurnaliştilor Români (FIJR) a decis ca prima ediţie a galei premiului “Jurnalist European” să celebreze toți jurnaliştii din Republica Moldova care au susţinut parcursul european al ţării, potrivit unui comunicat de presă al organizației
 
Premiul se acordă jurnaliştilor care au abordat în articolele, emisiunile şi reportajele lor teme europene sau care au promovat o mai bună înțelegere a instituțiilor și politicilor Uniunii Europene.
 
FIJR a apreciat munca depusă de către jurnaliştii moldoveni în etapa premergătoare parafării Acordului de Asociere cu UE şi a precuzat că susține mai departe efortul acestora pentru europenizarea mass-mediei din Moldova.
 
Diploma de Excelenţă care însoţeşte premiul „Jurnalist European” va fi înmânată Misiunii Republicii Moldova pe lângă Uniunea Europeană.
 
FIJR este organizaţie care apără şi promovează interesele jurnaliştilor români din afara hotarelor ţării. În acelaşi timp, FIJR este disponibil să acorde suport tehnic şi expertiză pentru aplicarea standardelor europene din domeniu, implicându-se în procesul de europenizare a mass-mediei de la Chişinău.

sursa foto: www.eunewsletter.am