Eşti aici

Agricultorii vor avea un post de televiziune specializat

12 Octombrie 2015
2088 de afişări
AGRO TV Moldova, postul tv lansat luni, 12 octombrie, la Chișinău, își propune să ofere telespectatorilor  produse video de calitate, care ar reflecta realitățile din domeniul agroindustrial. Ca post de nișă, acesta promite să mediatizeze evenimentele de actualitate, să promoveze istoriile de succes ale oamenilor de la sate, precum și tradițiile populare, se menționează pe site-ul canalului TV (http://www.agrotvmoldova.md/).
Astfel, în grila de programe au fost incluse emisiunile ABC- ul fermierului, Datina străbună, Ora satului, Să ne cunoaștem țara, Gospodarii Moldovei, Târguri și Expozitii, Întâlnirea de la ora 8. Zilnic, de la ora 19.00 vor fi difuzate Știri din domeniu, iar principalele subiecte de actualitate vor fi discutate de marți până vineri, în cadrul emisiunii Dialog cu Eduard Robu, de la ora 19.30.

În fiecare luni, la ora 20.00, AGRO TV Moldova va prezenta talk - show-ul Ia ATITUDINE, moderat de jurnalista Tamara Fiștic-Anii, care va aduce în prim-plan cele mai stringente probleme ale agricultorilor. Telespectatorii vor avea posibilitatea să dea întrebări ori să comenteze în direct cele discutate în studio, prin intermediul apelurilor telefonice.
Partenerul noului post tv este AGRO TV Network, România.