Eşti aici

Media Azi vă invită la MediaRing!

05 Februarie 2016
2179 de afişări
Astăzi dăm start unei noi rubrici – MediaRing. În cadrul ei vom invita demnitari, persoane publice din mass-media, reprezentanți ai presei, precum și responsabili din domeniu, pentru a fi supuși unui tir de întrebări din partea jurnaliștilor și a consumatorilor de media.

Pe parcursul unei săptămâni – de vineri până joi inclusiv - veți putea adresa invitaților noștri orice întrebare vă interesează cu privire la activitatea pe care o prestează și cum văd ei soluționarea problemelor din mass-media.

Primul care intră pe MediaRing este președintele Comisiei parlamentare pentru cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media, Vladimir Hotineanu. Așteptăm întrebările dumneavoastră la adresa  electronică: mediaazi.ring@gmail.com pentru a le transmite invitatului.


Vladimir Hotineanu este președintele Comisiei Parlamentare pentru cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media. Comisia are în funcțiile sale crearea şi perfecţionarea cadrului legal în domeniul mijloacelor de informare în masă scrise şi electronice; monitorizarea activităţii Consiliului Coordonator al Audiovizualului şi a Consiliului de observatori al instituţiei publice naţionale a audiovizualului Compania “Teleradio-Moldova”; executarea hotărârilor şi adreselor Curţii Constituţionale în domeniu; exercitarea controlului parlamentar în domeniile menţionate.