Eşti aici

CCA a anunțat concurs pentru trei funcții vacante de membru al CO

13 Septembrie 2016
1971 de afişări
Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a anunțat marți, 13 septembrie, concurs pentru suplinirea a trei funcții vacante de membru al Consiliului de Observatori (CO) al IPNA Compania „Teleradio Moldova", în legătură cu expirarea, în luna octombrie, curent, a mandatelor actualilor membri, Doina Deleu, Larisa Călugăru și Petru Grozavu.  

La funcția de membru al CO pot candida cetățeni ai R. Moldova care au studii superioare în unul din următoarele domenii: cultură, artă, cinematografie, jurnalism, drept, gestiunea financiară și gestiunea întreprinderii comerciale, relații cu publicul, relații internaționale, domeniul academic, inginerie. Candidații trebuie să cunoască limba de stat a R. Moldova și să nu aibă antecedente penale.

Funcția este incompatibila cu statutul de parlamentar, membru al Guvernului sau membru al CCA; calitatea de deținător, direct/indirect, de acțiuni sau părți ale fondului statutar al societăților comerciale cu activități în domenii care s-ar afla în conflict de interese cu calitatea de membru al CO; statutul de salariat al IPNA sau al altui post de radio ori televiziune; calitatea de membru de partid.

Dosarele de concurs vor fi depuse la sediul CCA în timp de 15 zile din momentul publicării anunțului în Monitorul Oficial.
Membrii CO sunt desemnaţi de Parlamentul R. Moldova pentru o durată a mandatului de 4 ani.