Eşti aici

Moldova găzduiește în premieră Cupa Europei la fotbal între selecţionatele de jurnalişti

06 Iunie 2014
1345 de afişări
Reporteri sportivi din Germania, Rusia, Ucraina, Azerbaidjan, Lituania, Polonia și România vor participa în perioada 5-8 iunie curent la Cupa Europei la fotbal, organizată pentru prima dată în acest an în Moldova. Evenimentul se desfășoară la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă.

Potrivit căpitanului naționalei Moldovei, director-executiv al Asociaţiei Presei Sportive din Moldova, Eduard Ciobanu, selectarea țării noastre pentru desfăşurarea acestui turneu este o mare onoare şi responsabilitate. “Activitatea organizatorică a fost destul de complicată, însă datorită colectivului solidar şi cu susţinerea din partea Ministerului Tineretului şi Sportului şi a Federaţiei de Fotbal, cred că  vom reuşi să organizăm acest turneu la nivel înalt”, a menționat Eduard Ciobanu, citat de tv7.md.

Moldova a devenit campioană la ediția anterioară, desfăşurată în Polonia. Echipa țării noastre și-a păstrat majoritatea jucătorilor, fiind formată din 14 membri. Presa informează că gazdele au cucerit de două ori titlul de campioni ai Europei între jurnalişti. La finele ediției din acest an, Asociația Jurnaliștilor Sportivi va organiza un seminar la tema promovării sportului.

Sursa foto: http://www.tv7.md