Eşti aici

CJI selectează un expert internațional și unul local în domeniul producerii materialelor multimedia

16 Ianuarie 2019
1567 de afişări
Descriere generală: Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) este o organizaţie nonguvernamentală (ONG), necomercială, apolitică, constituită în formă organizatorico-juridică de „instituţie privată”, care acordă asistenţă jurnaliştilor şi instituţiilor media din Republica Moldova.

Scopul: CJI anunță selectarea a doi experți, unul local și unul internațional, în domeniul producerii materialelor multimedia, în cadrul proiectului „Consolidarea independenței media în Europa și Eurasia”. Scopul proiectului este de a spori accesul cetățenilor la informații veridice despre problemele locale, regionale și internaționale de importanță publică în Balcani și Eurasia.

Sarcini și responsabilități: Cei doi experți vor desfășura un training de 3 zile pentru autorii de pachete multimedia și partenerii locali ai proiectului. Trainingul se va axa pe aplicarea unor instrumente și tehnici de creare și împachetare a conținutului într-un format interactiv, inovativ și atractiv. 
După instruire, partenerii locali vor fi asistați de expertul local în realizarea materialelor. Aceștia vor beneficia de consultații in-house, pe care expertul le va livra pe parcursul celor 2 ani de proiect. 

Cerințe:

  • Cunoștințe despre domeniul mass-media din Republica Moldova;
  • Cunoștințe avansate în crearea și utilizarea instrumentelor multimedia;
  • Experiență în realizarea și promovarea materialelor multimedia;  
  • Atitudine responsabilă față de angajamentele asumate.
Dosarele vor conține:
  • CV-ul candidatului;
  • Un portofoliu cu trei exemple de materiale și instrumente multimedia realizate;
  • Oferta financiară.  
Termenul-limită pentru recepționarea dosarelor este 3 februarie 2019. Dosarele vor fi depuse prin email la adresa coordonator@ijc.md.