Eşti aici

Internews în Moldova este în căutarea a trei asistenți în cadrul unei tabere fotografice

28 Februarie 2018
1412 afişări
Internews în Moldova este în căutarea a trei consultanți/ -te, care vor fi contractați/ -te în calitate de asistenți/ -te în cadrul unei tabere fotografice, organizate în parteneriat cu National Geographic Society. Este vorba de un program de instruire în fotografie și educație mediatică prin imagini, ce va avea drept grup-țintă 20 de tineri. Tabăra va oferi participanților posibilitatea de a experimenta diverse tehnici de creare a istoriilor vizuale, dezvoltând astfel un spirit de analiză critică a evenimentelor/faptelor și transpunerea acestora în imagini de calitate. Sesiunea de instruire va fi moderată de o echipă de fotografi de talie internațională de la National Geographic Society, care va pune la dispoziția participanților un șir de instrumente și tehnici inovative de redare a istoriilor vizuale. National Geographic Photo Camp se va desfășura în orașul Soroca, în perioada 16-20 aprilie 2018.
 
Asistenții/ -tele vor servi drept lideri de grup pentru participanți și translatori din limba engleză în română/rusă și viceversa între fotografi și tineri. De asemenea, împreună cu coordonatorul/ -oarea proiectului, vor stabili și organiza activități non-formale de instruire în domeniul educației mediatice pentru tineri. Asistenții/ -tele vor fi remunerați/ -te, iar organizatorii vor acoperi toate cheltuielile pentru transport, cazare și alimentare.
 
Vor fi selectate persoanele care au:
împlinită vârsta de 18 ani;
experiență în participarea la programe pentru tineri;
experiență în organizarea activităților de instruire non-formale (un atu este în domeniul educației mediatice);
experiență de lucru în echipă;
abilități interpersonale și abilități de comunicare excelente;
capacitate de organizare, de prioritizare a sarcinilor, de luare a deciziilor contra timp;
atitudine proactivă, pozitivă, ambițioasă, dinamică, creativă, dornică să împărtășească cunoștințele sale cu tinerii participanți;
vorbesc fluent limbile română, rusă și engleză. 
Pentru a participa la concursul de selectare, doritorii sunt invitați să completeze un formular online până pe 15 martie 2018, ora 18:00. Formularul poate fi accesat aici.
 
Pentru mai multe detalii, contactați-o pe Oxana Iuteș la numărul de telefon 060500570 sau oiutes@internews.org.
 
Acest program de instruire este organizat în cadrul proiectului “Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID și implementat de Internews. Proiectul MEDIA-M își propune să promoveze dezvoltarea unei prese independente și profesioniste în Moldova, oferindu-le cetățenilor acces la o diversitate de perspective și contribuind la formarea unui sector media mai rezistent la presiuni politice și financiare.