Eşti aici

CA caută candidați pentru ocuparea a trei funcții vacante de membru al Consiliului de Supraveghere al „Teleradio-Moldova”

04 Februarie 2019
903 afişări
Consiliul Audiovizualului a anunțat, în ședința publică, din 28 ianuarie, concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de membru al Consiliului de Supraveghere (CS) al furnizorului public național de servicii media Compania „Teleradio-Moldova” (anterior – Consiliul de Observatori). În urma concursului urmează să fie selectați trei membri ai CS, pentru un mandat de 6 ani.

Candidații trebuie să fie cetățeni ai Republicii Moldova, să dețină diplomă de licență sau echivalentă și experiență de cel puțin 5 ani în unul dintre domeniile jurnalismului, dreptului, relațiilor cu publicul, relațiilor internaționale, culturii, cinematografiei, gestiunii financiare și gestiunii întreprinderii comerciale, tehnologiei informației și comunicațiilor, activității academice, mass-media, ingineriei. O altă cerință este ca aceștia să nu fi deținut în ultimii 6 ani funcția de membru al Consiliului de Observatori (Conciliul de Supraveghere) și pe cea de membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului (Consiliul Audiovizualului).

Perioada de depunere a dosarelor: 1 februarie – 4 martie 2019, inclusiv. În cadrul concursului pentru ocuparea celor trei funcții va avea loc preselecția candidaților în baza dosarelor prezentate și susținerea interviului în ședința publică a CA.