Eşti aici

Atelier pentru cronicarii de film „Cronica de film - o punte între film și publicul (ne)avizat”

20 Aprilie 2016
1829 de afişări
În perioada 12-18 mai 2016 la Chișinău va avea loc cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF.

La fel ca şi în fiecare an în cadrul festivalului vor fi organizate o serie de evenimente speciale pentru diverse categorii de public. De această dată organizatorii FIFD CRONOGRAF vin cu un eveniment pentru cei interesați să scrie despre film - cronicarii de film. 

Atelierul se va desfășura în perioada 13-16 mai în incinta teatrului “Satiricus”. Participanții atelierului vor avea zilnic ore teoretice și practice. Ei vor avea acces la toate evenimentele și proiecțiile festivalului, iar cele mai bune cronici de film vor apărea în mass-media locală și în publicația festivalului CRONICA de CRONOGRAF (vezi publicaţia AICI).

Atelierul va fi moderat de Cătălin Ștefănescu.

Cătălin Ștefănescu, membru al Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Teatru şi membru UNITER, este un binecunoscut jurnalist și prezentator de televiziune din România. Din 1999 este realizatorul şi gazda emisiunii culturale Garantat 100% de la TVR 1. Cătălin Ștefănescu a fost membru al juriului la secţiunea cadRO la cea de-a X-a ediţie a FIFD CRONOGRAF.

Important: Numărul de participanți la atelier este limitat. Dosarul de aplicare, care urmează a fi expediat până pe 25 aprilie la adresa cronograf@cronograf.md trebuie să conțină:

CV-ul și o scrisoare de motivare de maxim 200 de cuvinte, prin care să argumentați de ce sunteți un candidat potrivit pentru acest atelier.
De asemenea este important să fiţi disponibili pentru orele de curs, ce sunt programate în prima jumătate a zilei (de vineri, 13 mai până luni, 16 mai). 

Mai multe detalii despre atelier găsiţi pe site-ul CRONOGRAF.
 
Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați:
Email: cronograf@cronograf.md
Telefon: 022 23 27 71;  068 23 56 15 Irina Ursu, coordonator PR, FIFD CRONOGR