Eşti aici

Caricatura Media Azi: Regizorul invizibil din Parlament cenzurează bătăile dintre deputați

03 Decembrie 2020
1978 de afişări
Unii jurnaliști acreditați în Parlament califică drept cenzură faptul că, în locul imaginilor cu altercațiile deputaților din ședința de joi, 3 decembrie, pe ecrane se difuza intervenția vicepremierului Sergiu Pușcuța. Cei din breaslă susțin că sunt „profund indignați de imaginile selective” pe care le-au prezentat responsabilii din Legislativ.

Noroc de unii deputați care au jucat și rolul de cameramani, filmând îmbrâncelile dintre colegii lor și postându-le pe Facebook. Dacă am fi privit doar ceea ce ne-a pus pe tavă Parlamentul, la sigur nu am fi aflat cu ce s-a finalizat „lupta”. Periodic, „regizorul invizibil” lăsa să ruleze imaginile, dar deconecta sunetul din ședință. 

Am încercat să aflăm cine a stat la butoane și a dat ordinul de a prezenta lucrurile doar dintr-o singură perspectivă, dar, până în prezent, responsabilii nu ne-au oferit informații. Secret de stat? Nu știm... Iar până vine răspunsul, urmărim live-urile filmate de deputați ca să vedem cât sunt de buni pe post de operatori video. Cine știe, cu asemenea succese în Parlament, le poate fi de folos pe viitor... 

Vedeți și: Caricatura Media Azi: „În limitele normalității”