Eşti aici

CCA a sancționat distribuitorii de servicii care au retransmis ilegal programe tv

22 Octombrie 2015
1340 de afişări
Titularii de autorizaţii de retransmisie TV în  a căror activitate au fost atestate derogări grave de la legislaţia audiovizuală au fost sancţionaţi cu avertizare publică şi amenzi în valoare de 1800 și 5400 de lei de către Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA).
Membrii CCA au decis, joi, 22 octombrie, sesizarea organelor afacerilor interne privind activitatea ilegală de retransmisie a posturilor TV din mai multe localităţi: în s. Truşeni, mun. Chişinău; în s. Pituşca, r-nul Călăraşi; în s. Copceac, r-nul Ștefan Vodă; în s. Bulboaca, r-nul Anenii Noi și în or. Ștefan Vodă.
În comunicatul de presă emis de CCA se spune că aceste abateri de la legislația audiovizuală au fost constatate în urma controalelor activităţii a mai multor distribuitori de servicii din aceste localități.
În cadrul discuţiilor pe marginea rezultatelor controalelor, membrii CCA au decis sancţionarea persoanelor care se fac vinovate de astfel de acţiuni. De asemenea, membrii Consiliului au atras atenția distribuitorilor de servicii asupra necesităţii de a respecta strict oferta serviciilor de programe retransmise aprobată de CCA.

Sursă foto: captură video