Eşti aici

Concurs: Interviu interactiv ”Cu ce se asociază Proprietatea Intelectuală?”

13 Aprilie 2016
2556 de afişări
Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) anunță lansarea concursului: Interviu interactiv ”Cu ce se asociază Proprietatea Intelectuală?”

Scopul concursului constă în promovarea informației din domeniul proprietății intelectuale, stimulării procesului de creativitate și inovare a populației, precum și în scopul desfăşurării activităţilor consacrate Zilei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale în Republica Moldova, care tradițional, se sărbătorește pe 26 aprilie.

Interviul ”Cu ce se asociază Proprietatea Intelectuală?” trebuie să fie unul interactiv, cu implicarea oamenilor în stradă, în preajma universităților, supermarket-urilor etc., să fie montat, să nu dureze mai mult de 3 minute, să conțină limbaj decent, să reprezinte o creaţie personală şi originală a autorului (grupului de autori) și să fie prezentat în limba română.

La concurs pot participa persoane fizice, prin completarea cererii de participare în format electronic la următoarea adresă: https://goo.gl/pjeiip , până la data de 20 aprilie 2016. Interviul va fi încărcat pe pagina www.youtube.com , iar linkul acestuia va fi indicat în formularul cererii.

Cererile prezentate la concurs vor fi examinate de către membrii Comitetului organizatoric. În analizarea interviurilor se va ține cont de originalitatea, creativitatea, claritatea prezentării precum și de reprezentativitatea acestora în raport cu tematica solicitată. Autorul celui mai reușit interviu va beneficia de un premiu bănesc de 2000 de lei. Cei care se vor clasa pe locul II şi III vor primi diplome și premii.

Totalurile concursului vor fi anunțate pe 26 aprilie curent, în cadrul ședinței festive dedicate Zilei Mondiale de Proprietate Intelectuală, care va avea loc la AGEPI, cu prezentarea interviurilor ce s-au clasat pe pozițiile I, II și III.

Tematica Zilei Mondiale de Proprietate Intelectuală din acest an este „Creativitatea în mediul digital. Redefinirea Culturii”.