Eşti aici

Dumitru Țîra: „Realitatea TV” își suspendă activitatea din lipsă de bani”

28 Iulie 2017
1423 de afişări
Postul de televiziune Realitatea TV își suspendă activitatea pentru o perioadă nedeterminată, începând de sâmbătă, 29 iulie 2017, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul instituției de presă. Cauza ar fi lipsa de bani.
”Timp de trei ani, Realitatea TV Moldova v-a informat obiectiv despre tot ce ne înconjoară, a încercat să arate realitatea așa cum este, fără intermediari. Este postul de televiziune care a difuzat emisiuni inedite, știri imparțiale, a avut invitați interesanți și a prezentat publicului investigații de răsunet, iar cele mai importante evenimente vi le-a adus în direct, în casele voastre”, se menționează în comunicat.

Solicitat de „Media Azi” să se expună pe marginea cauzelor care au condus la această situație, Dumitru Țîra, directorul postului TV, ne-a spus că la mijloc este „lipsa de bani”.
Suspendarea activității va fi însoțită și de disponibilizarea angajaților. Totuși, Grupul de presă online "Realitatea" reprezentat de site-urile www.realitatea.md; www.rlive.md; www.kankan.md; www.bani.md; www.stireata.md; www.topmedia.md va continua să activeze.

Realitatea TV s-a lansat pe piaţa media din Moldova la 8 iulie 2014, fiind condusă de Dumitru Țîra, proprietarul Grupului de presă "Realitatea".