Eşti aici

Jurnaliștii pot obține acreditare pentru Festivalul Internațional de Film Documentar CRONOGRAF, ediția a XIII-a

20 Aprilie 2016
2480 de afişări
 
FORMULAR de ACREDITARE
Dragi jurnaliști,  Festivalul Internațional de Film Documentar CRONOGRAF, a ajuns la cea de-a XIII-a ediție. Pentru a putea participa şi mediatiza acest eveniment, vă invităm să obţineţi o acreditare la festival. Anul acesta vom elibera acreditări jurnaliștilor care intenționează să se implice plenar şi să relateze la modul profesionist despre FIFD CRONOGRAF, de aceea vă rugăm completați formularul de mai jos.
Dosarul de aplicare pentru obținerea acreditării îl puteți expedia până pe 25 aprilie printr-un email la cronograf@cronograf.md cu subiectul ACREDITARE PRESĂ și  trebuie să conțină:

DETALII GENERALE:
Nume (aşa cum apare în buletin):
Instituția:
Funcţia:
Tel.:                                                                                Email:

  • pentru că numărul acreditărilor este limitat, vă rugăm să ne trimiteți un text de 3-5 fraze prin care motivați dorința dvs. de a realiza materiale despre festival
  • copia scanată după legitimația de presă/copie scanată după buletinul de identitate (în caz de absență a legitimației de presă)
  • foto (portret) format jpg, 300 dpi, minim 1 MB                                                               
Aplicația dumneavoastră va fi completă doar dacă trimiteți toate materialele solicitate. Aplicațiile incomplete nu vor fi procesate.
N.B. Cele mai bune materiale despre CRONOGRAF vor fi premiate.
După elaborarea materialelor dvs., vă rugăm să ne expediați link-urile pentru a le include în dosarul de presă al FIFD CRONOGRAF şi a desemna câştigătorul premiului anunţat.
Ne vom bucura mult să vă avem alături la conferința de presă de deschidere a festivalului (joi, 12 mai, ora 12.00, Centrul Cultural ODEON) și pe parcursul întregului festival.
Vă rugăm, nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau recomandări:
Irina Ursu, tel: 068 23 56  15, email: cronograf@cronograf.md