Eşti aici

Ludmila Vasilache a demisionat din funcţia de preşedinte al CO

10 Iulie 2015
1691 de afişări

Ludmila Vasilache şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului de Observatori (CO) al IPNA „Teleradio-Moldova”, informează www.trm.md. Anunţul a fost făcut în debutul şedinţei de vineri, 10 iulie, al CO pe motiv că ar fi dezamăgită de echipa cu care activează. Ulterior, cu votul a cinci membri ai CO din cei şapte, noul preşedinte al CO a fost aleasă Doina Deleu.

„Este decizia mea. Din păcate nu suntem o echipă, aici, la CO şi nu vreau să reprezint persoane care nu îşi pot asuma consecinţele propriilor decizii. Eu pot să mă reprezint pe mine în calitate de membru al CO, opiniile şi voturile mele să le argumentez în continuare. Cred că vom merge mai departe şi vom lucra”, şi-a argumentat decizia Ludmila Vasilache.

La mijlocul lunii martie 2015, Ludmila Vasilache a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Consiliului de Observatori cu votul a 4 membri CO din cei 7 prezenţi. Ea este de profesie jurnalist, a fost membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului, iar anterior a activat în cadrul Companiei „Teleradio-Moldova”.