Eşti aici

Moldova 1 angajează director pentru Departamentul Ştiri şi Dezbateri TV

19 Februarie 2014
4359 de afişări

După ce Curtea Supremă de Justiție a obligat președintele Companiei Teleradio-Moldova să-și anuleze ordinul de numire în funcție de director al Departamentului Știri și Dezbabateri pe Vitalie Guțu, instituția publică vine cu un anunț pentru suplinirea acestei funcții.

De la persoanele care vor să participle la concurs se cer - experienţă în jurnalism de cel puţin 5 ani, inclusiv 3 ani de activitate în audiovizual experienţă de editare a ştirilor (cel puţin doi ani).

Directorul Ştiri şi Dezbateri TV de la Moldova 1 este responsabil pentru conceptualizarea  editorială a programelor de ştiri şi celor de dezbateri, determină identitatea programelor informative și stabileşte priorităţile editoriale curente în emisiunile informative şi de dezbateri.
Dosarele candidaților pot fi depuse până pe 5 martie 2014, ora 17.00, la Serviciul Resurse Umane al Companiei, (mun. Chişinău, str. Mioriţa, nr.1, Casa Radio, etajul 5).

La concursul pentru ocuparea funcției de director al Departamentului Știri și Dezbateri de la Moldova 1 au participat șase candidaţi, printre care și jurnalista Cornelia Stefoglu. 

Pentru mai multe detalii accesați link-ul.