Eşti aici

S-a stins din viață prezentatorul Radio Moldova Alexei Revenco

11 Ianuarie 2021
1078 de afişări
Alexei Revenco, redactor-prezentator la postul public Radio Moldova, s-a stins din viață în dimineața zilei de 11 ianuarie, în urma infectării cu Covid-19, anunță Teleradio-Moldova.

„Zi de zi, cei de la ştiri, citim statistica oamenilor decedaţi de Covid. Taţi, mame, surori şi frați, copii – persoane pe care nu le-am văzut niciodată. E dureros, dar parcă nu ne afectează până în momentul când vedem în comunicat un nume cunoscut. Astăzi, cu durere în suflet, vă anunţăm ca unul din colegii noştri face parte din aceste cifre groaznice. Marele Om de Radio, Alexei Revenco, s-a stins din viaţă astăzi, 11 ianuarie, la ora 6.00 dimineaţa”, scrie în comunicatul publicat de echipa TRM.

Alexei Revenco a activat timp de peste patru decenii la Radioul Național, fiind prezentatorul emisiunilor matinale. A fost distins cu Ordinul „Gloria Muncii”, pentru activitatea de redactor-prezentator în Departamentul Actualităţi Radio, şi cu titlul onorific „Maestru în artă”. Crainicul de la radio mai este cunoscut și pentru numeroasele evenimente pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, precum și sonorizarea diferitor producții audiovizuale. 

Sursa foto: trm.md