Eşti aici

Jurnalista de televiziune Carmen Avram, premiată de societatea civilă din Deva

18 Iulie 2016
1108 afişări
Jurnalista de televiziune Carmen Avram a fost premiată sâmbătă de societatea civilă din Deva pentru emisiunea "În premieră" pe care o realizează la postul Antena 3, la eveniment fiind prezenți câteva zeci de oameni care au dorit să o cunoască personal.

"Jurnaliștii sunt cei care stau, de foarte multe ori, în linia întâi, acolo unde culeg informațiile pentru a ni le da nouă. Mai ales acele informații pe care unii ar vrea să le treacă sub tăcere. În acest peisaj jurnalistic există o echipă frumoasă, "În premieră", la Antena 3, care a dovedit un lucru: că atunci când oamenii sunt devotați profesiei, principiilor sănătoase, lucrurile merg cum trebuie. Emisiunea "În premieră, cu Carmen Avram" ne-a prezentat, de multe ori, situații disperate, cazuri de români deosebiți, ne-a prezentat o Românie așa cum este ea", a declarat, cu acest prilej, inițiatorul campaniei "Premianții fără premii", Dan Terteci.

La rândul său, jurnalista Carmen Avram a menționat că succesul emisiunii pe care o realizează se datorează sprijinului și muncii pe care o desfășoară echipa pe care o coordonează.

"Oamenii de la 'În premieră' sunt foarte frumoși. (...) N-ai să vezi pe unul să spună 'Nu pot', 'N-aș vrea', 'Aș avea altă treabă'. N-ai să vezi pe unul căruia să-i spui 'Uite, am văzut un subiect' și să nu-l vezi cum cade pe gânduri și deja a început să-și facă planuri cum ar putea să facă subiectul ăsta și unde ar trebui să meargă, cu cine să vorbească. O să vă mai zic un secret. Nu există unul dintre ei — și noi suntem 18 — care să fi mers pe teren în toți anii aștia și care să nu fi reacționat la durere și la nevoia celorlalți. (...) Și eu mă bucur că se mai întâmplă asta și după atâția ani de presă, pentru că înseamnă că rămânem oameni, în pofida tuturor durerilor pe care le-am acumulat", a spus Carmen Avram.Campania "Premianții fără premii" a fost inițiată în octombrie 2013 cu scopul de aduce în fața opiniei publice oameni valoroși și de a-i recompensa în mod simbolic cu o diplomă și un buchet de flori în culorile naționale. Evenimentul se desfășoară în fiecare sâmbătă în centrul municipiului Deva și a ajuns la ediția cu numărul 106.

Sursa:www.agerpres.ro
Sursa foto: www.agerpres.ro