Eşti aici

CNA a aprobat licenţe pentru difuzarea în sistem digital terestru a posturilor TVR

11 Ianuarie 2017
1252 de afişări
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, marţi, eliberarea de licenţe audiovizuale digitale pentru difuzarea în sistem digital terestru a posturilor TVR 1, TVR 2 şi studiourilor teritoriale.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, marţi, eliberarea de licenţe audiovizuale digitale pentru difuzarea în sistem digital terestru a posturilor TVR 1, TVR 2 şi studiourilor teritoriale Cluj, Craiova, Timişoara, Iaşi, Târgu Mureş, acordarea de licenţe digitale pentru TVR 3 şi TVR HD, precum şi modificarea structurii de program pentru studioul teritorial Cluj şi TVR HD.

Reprezentanţii TVR au declarat că modificarea structurii serviciului de program pentru TVR HD a fost necesară pentru a fi armonizată cu celelalte canale.

Răsvan Popescu, preşedintele şedinţei, a precizat că televiziunea publică va transmite în continuare pe sistemul analogic terestru până în anul 2019 şi, în paralel, va funcţiona - deocamdată în regim experimental - pe MUX 1, pentru care solicită licenţele digitale.

Sursa: www.mediafax.ro
Sursa foto: www.mediafax.ro