Eşti aici

Un jurnalist român, în juriul premiilor Emmy

14 Iulie 2014
1904 afişări

12 membri ai juriului din șapte țări europene, recunoscuți pentru expertiza lor în domeniul jurnalismului, printre care un jurnalist român, au fost cooptați în componența juriului pentru concursul internațional Emmy Awards din acest an, scrie mediasinfo.ro

Jurnalistul Luca Niculescu, redactor-șef al postului de radio RFI România și realizatorul emisiunii Imparțial de la Digi 24, a făcut parte din juriu la categoria “News" și "Current Affairs”.

""A fost o experiență interesantă grație dublei diversități. În primul rând, o diversitate oferită de programele pe care le-am vizionat, cele mai multe fiind reportaje realizate de televiziuni din Asia sau America Latină", a menționat Luca Niculescu. El a mai declarat că vizionarea reportajelor intrate în concurs a durat aproximativ zece ore", scrie Ziare.com cu referire la Pagina de Media.

Gala Emmy își va prezenta câștigătorii în luna septembrie curent. În calitate de membri ai juriului au mai participat jurnaliști de la televiziuni ca BBC, France Television, ZDF și Spiegel TV și altele.

Sursa foto: http://www.mediasinfo.ro