Eşti aici

Un grup de lucru va ajusta legislația media conform standardelor europene

31 Martie 2017
1595 de afişări
Parlamentul va crea un grup de lucru pentru ajustarea legislației de media naționale, informează Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului pe pagina web a instituției, cu referire la un anunț făcut de spicherul Andrian Candu. 
 
„În aprilie curent va fi creat grupul de lucru privind ajustarea legislației de media naționale la standarde europene cu prioritate de elaborare a unui nou Cod al Audiovizualului”, se menționează în comunicatul de presă al Parlamentului, care îl citează pe Andrian Candu: „Procesul de elaborare a unor reglementări media conforme standardelor europene este susținut de Consiliul Europei, care va participa la formularea procedurilor și regulilor de activitate a acestui grup. Din Grupul de lucru vor face parte radiodifuzorii, instituțiile publice din domeniu (CCA, MTIC) și reprezentanții societății civile cu experiență în domeniul audiovizual”.
 
Persoanele interesate pot să depună scrisori de delegare la Parlament pe adresele press@parlament.md, cem@parlament.md până la 24 aprilie curent, ora 16.00, se mai spune în comunicat.