Eşti aici

Google a creat o aplicație pentru publicarea știrilor

31 Ianuarie 2018
1776 de afişări

Compania Google a prezentat o nouă aplicație de publicare a contentului – Bulletin. Este o noutate absolută în domeniu, potrivit portalului moi-portal.ru cu referire la pagina proiectului.
 
Bulletin este o aplicație gratuită prin intermediul căreia presa, editorii și orice doritor vor putea difuza știri locale, pentru ca evenimentele care se produc într-o anumită localitate să fie mult mai mediatizate. Se presupune că aplicația Bulletin va deveni foarte populară, în special, în orașele mici și la sate.  
 
Orice persoană va putea să trimită link-uri la știri prin intermediul altor aplicații și prin poșta electronică. De asemenea, materialele publicate vor apărea și în motorul de căutare Google.
 
În afară de știri, utilizatorii vor putea transmite notițe scurte, fotografii și video. Pentru aceasta nu va fi necesar să aibă un site sau un blog.
 
Autorii aplicației afirmă că au creat acest soft pentru a oferi posibilitate oamenilor care locuiesc în comunități mici să-și expună părerea despre evenimentele din lume.
 
În prezent, Bulletin se află la etapa de testare. În luna aprilie aplicația va fi disponibilă în toată lumea. Potrivit portalului citat, jurnaliștii pot obține informații suplimentare accesând link-ul.