Eşti aici

O jurnalistă de investigații din Bulgaria, găsită moartă pe malul Dunării

07 Octombrie 2018
2118 afişări
O jurnalistă de investigaţii a fost ucisă în Bulgaria, anunță portalul Digi24.ro. Corpul Victoriei Marinova a fost găsit de poliţie pe malul Dunării, în oraşul Ruse. Autoritățile au stabilit că femeia a fost bătută şi agresată sexual înainte de a fi omorâtă.

Jurnalista deţinea funcţia de directoare TVN şi era căsătorită cu patronul acestui post de televiziune, care are şi una dintre cele mai mari companii de Internet din Bulgaria. Cei doi aveau împreună o fetiţă de șase ani.

Victoria Marinova avea propria emisiune şi era implicată în afacerile soţului său. Forţele de ordine cercetează mai multe piste, dar spun că, pentru moment, nu există indicii care să arate că uciderea jurnalistei are legătură cu activitatea profesională.

Adevarul.ro scrie că Victoria Marinova i-a intervievat recent pe cei doi jurnalişti de investigaţie arestaţi în Bulgaria, Dimitar Stoianov, de la portalul Bivol şi românul Attila Biro, de la Rise Project. Jurnalistul Attila Biro şi colegul său bulgar au fost reţinuţi pe 14 septembrie de Poliţia bulgară în timp ce documentau un caz de fraudă cu fonduri europene.