Eşti aici

Jurnaliști și studenți chemați să participe la un atelier media în Ucraina

04 Februarie 2014
3591 de afişări

Tineri jurnaliști, experți media și studenți din Republica Moldova, dar și alte state europene, sunt invitați să participe la un atelier de proiecte media care va avea loc între 21-22 martie în Lviv, Ucraina, anunță portalul journalism.ucu.edu.ua. Organizatorii primului Student Media Symposium pentru studenți și tineri menționează că aplicanții ale căror proiecte sunt selectate pentru simpozion prin participarea la un concurs vor fi promovați pe anumite platforme de jurnalism partenere.
 
Subiectele propuse de organizatori pentru proiectele media sunt diverse. Participanții pot să realizeze materiale scrise, infografice, video, audio sau o combinație din cele enumerate pe probleme legate de agresiune și violență în spațiul informațional și căi de soluționare, controlul încălcărilor legislative legate de publicitate, analiza presei locale, bloguri jurnalistice, social media și multe altele.

Data limită pentru depunerea proiectelor este 1 martie 2014. Doritorii trebuie să trimită și un CV pe adresa mediacomATucuDOTeduDOTua. Rezultatele concursului vor fi anunțate până pe 7 martie 2014.